Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Forsikring » Overrask kvinnen i huset med et koselig brannverntiltak!

Overrask kvinnen i huset med et koselig brannverntiltak!

Vi er midt inne i brannvernuka. En landsomfattende informasjonskampanje som arrangeres hver høst. Vi har funnet et koselig brannverntiltak som er enkelt å gjennomføre og som garantert kommer til å gjøre fruen i huset fornøyd.

Se nøye på bildet over. Vi har plassert et kubbelys der det overhode ikke bør stå – i en hylle laget av tre!

Slikt er vanligvis forbundet med ekstrem brannfare, men dette er imidlertid ikke vanlige kubbelys. Disse er batteridrevet og kan fint plasseres slik. De er naturtro, laget av voks og etterligner måten flammen blafrer på i et vanlig kubbelys.

De har også en smart tidsfunksjon, som gjør at de slår seg automatisk på til samme klokkeslett hver kveld, og «brenner» i ønsket antall timer. Dette gjør at kveldskosen blir sikret hver kveld, uten at du trenger å gjøre noe for det.

Lysene finnes i flere forskjellige varianter, kvaliteter og prisklasser. De som er avbildet her, koster fra 150-250 kroner pr. stk. og batteriene skal ifølge produsenten vare i over 1000 timer.

Levende lys årsak til mange branner
Høsten er høytid for boligbranner, og bruk av bar ild forårsaker mer enn 20 prosent av boligbrannene i Norge. I 1999 var levende lys opphav til 93 husbranner. Dette brannverntiltaket vil derfor kunne være med på å redusere antall boligbranner, samtidig som fruen i huset blir fornøyd – løp og kjøp! :-)

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164