Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Diverse » Små forsikringsselskap vokser seg stadig større!

Små forsikringsselskap vokser seg stadig større!

Små forsikringsselskap fortsetter å spise en større del av markedsandelskaken. Små selskap som Nemi, Landbruksforsikring, Frende og Codan bidrar til sterk konkurranse i forsikringsmarkedet, noe som kommer deg til gode gjennom lavere priser på forsikring.

 

De tre største selskapene, Gjensidige, IF og Tryg forsikring fortsetter å tape markedsandeler, slik trenden har vært de siste årene. De største selskapene er alene om tilbakegangen, alle andre selskap har hatt fremgang eller stått på stedet hvil.

Den største økningen er det Unison Forsikring som kan vise til. De økte sin markedsandel med 0,5 prosent, og har nå en andel på 1,1 prosent. Tett etter følger DNB Forsikring som økte fra 4,0 til 4,4 prosent.

Nemi fortsetter også veksten og vi kan nå feire at vi har rundet 1 prosent markedsandel. Det siste året har Nemi vokst med 0,3 prosent.

Mange vil ha bilforsikring hos Nemi
Når det gjelder motorvognforsikring, kan Nemi vise til den nest største veksten av alle selskap med hele 0,5 prosents økning, kun slått av Unison. Det siste året har Nemi solgt nesten 16 000 motorvognforsikringer.

Nemi Nordvest har bidratt betydelig til veksten Nemi har opplevd, nesten 30 prosent av det totale antall solgte motorvognforsikringer ble kjøpt gjennom Nemi Nordvest. Vi befester dermed vår posisjon som Norges desidert største distributør av privatforsikring for Nemi.

Slik er markedsandelskaken for motorvognforsikring pr. 31.03.2012:

Markesandel motorvognforsikring 31.03.2012

Kilde: FNO.

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164