Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Diverse » Ny styreleder i Nemi Nordvest

Ny styreleder i Nemi Nordvest

Nemi Nordvest har opplevd stor suksess de siste par årene, og vi ønsker nå å ytterligere styrke vår posisjon i markedet.

Vi forventer fortsatt sterk vekst i årene som kommer og vi er derfor glad for at vi får hjelp i dette arbeidet fra den svært erfarne Sigurd Teige, som i disse dager tiltrer som ny styreleder i selskapet.

Sigurd Teige er idag en sentral aktør inne flere bransjer, både som eier, investor, og via forskjellige styrelederverv.

Han er idag aktiv driver og eier av selskapene Kaston AS (Investeringsselskap), Westing AS (salg og marketing av overflatebehandlingsprodukter), og som korresponderende reder i rederigruppen Teige Rederi. I tillegg er han engasjert I en rekke andre selskaper.

Sigurd Teige - Styreleder Nemi NordvestFra 2007 til 2012 var han styreleder I det børsnoterte selskapet Norway Pelagic ASA, fra 2001 til 2006 var han styreleder I Fiskebåtredernes Forbund (havfiskeflåtens organisasjon) , og siden 1995 har han vært med I den norske delegasjonen for fiskeriforhandlingene med EU og andre land.

Sigurd Teige har tidligere erfaring fra finans- og forsikringsbransjen, blant annet som tidligere styreleder i Kredittkassen Nordvest (Nordea).

Så sent som i 2011 kjøpte han seg inn som største eier i Medi 3, via et av sine investeringsselskap. En av Norges største frittstående medisinske senter, med årlig omsetning på ca. 120 millioner kroner og over 100 ansatte.

Vi i Nemi Nordvest er glade for at Sigurds kompetanse kommer oss til gode, og vi er klare for å bringe selskapet videre med gode løsninger til glede for oss og ikke minst, nye og gamle kunder.

Foto: Sigurd Teige/Westing AS

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164