Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Teknologi » Som en lek å betale regninger med denne iPhone-appen!

Som en lek å betale regninger med denne iPhone-appen!

Å betale regninger fortoner seg som regel som en kjedelig jobb for de fleste, meg inkludert. Spesielt er jeg lei av lange KID-nummer, men det lar seg lett løse med fakturaskann-appen til iPhone.

Det denne geniale iPhone-appen gjør, er å skanne og gjenkjenne KID, beløp og konto på en faktura. Et lite trykk til og du er direkte inne i mobilbanken din og kan betale den aktuelle fakturaen.

Du slipper dermed å måtte taste inn lange KID-nummer, og hele prosessen er gjort på under 30 sekunder.

Her er en video som viser applikasjonen i bruk:

Jeg har selv brukt appen i et par måneder og dermed fått testet den godt. Det som er “trikset” er å ha telefonen nært nok feltene den skal avlese, da gjenkjenner den tallene veldig fort. I tillegg hjelper det om du er i et rom med god belysning, å betale regninger i dunkel belysning fungerer dårlig.

Dobbelt så rask som nettbank
De gangene jeg har testet applikasjonen har den vært dobbelt så rask som ordinær nettbank.

Fra jeg starter applikasjonen til faktura er ferdig betalt tar det under 1 minutt. Når jeg skal betale samme faktura via nettbank bruker jeg nesten 2 minutter.

Skal du betale flere regninger sammen, er det derimot ikke sikkert at du sparer så mye tid.

Min mobilbank krever ny engangskode (kode fra bank-brikke) for hver faktura jeg skal betale, og dette “stjeler” ca. 10 sekunder for hver faktura. I en nettbank legger man inn alle samtidig, for så å bekrefte alle til slutt.

Alt i alt synes jeg applikasjonen er veldig enkel og grei å bruke. Den er raskere enn nettbank i de fleste tilfeller, og kanskje beste av alt…man slipper å taste 20 siffers KID-nummer. I tillegg blir det morro å betale regningene :-)

Norsk selskap står bak
Det er et lite norsk selskap som kaller seg appelsin som har utviklet aplikasjonen. De står også bak flere andre smarte aplikasjoner som kan være verdt å sjekke ut:

Foto: Skjermdump

Kommentarer
Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger. Falske profiler blir utestengt. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164