Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Teknologi » Nedetid på nett for Nemi Forsikring

Nedetid på nett for Nemi Forsikring

image

Nettsidene til Nemi Forsikring var nede i flere timer søndag.

– Feilen gjorde at potensielle og eksisterende kunder ikke fikk laget tilbud i vår forsikringskalkulator, sier Svein M. Bortne, daglig leder i Nemi Nordvest.

Fant feilen 
– Feilen lå hos vår samarbeidspartner Nemi Forsikring, som raskt tok tak i saken og startet feilretting, sier Bortne og fortsetter.

– IT-avdelingen i Nemi fikk rettet feilen etter drøyt fire timer, den lengste driftsstansen i firmaets historie. Vi er ikke fornøyd med at tjenestene våre var utilgjengelig i en så lang periode, men er glad for at vi nå er i normal drift igjen.

Reagerte raskt
– Vi bemannet vår Live Chat, oppdaterte blogg, Twitter, Facebook og våre hjemmesider straks vi ble klar over problemene vår samarbeidspartner hadde, forteller Bortne.

– Når det datatekniske svikter er det viktig å informere kundene om at det er driftsproblemer, slik at man unngår unødvendig frustrasjon hos brukerne. Heldigvis er det svært skjeldent at Nemi Forsikring har nedetid, dette er første gang vi opplever en nedetid på over 15 minutter, sier Bortne.

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164