Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Forsikring » Offentlig oppvask mellom forsikringsselskapene

Offentlig oppvask mellom forsikringsselskapene

Den siste uken har flere medier skrevet om de største forsikringsselskapenes redningsrabatter. Er du i ferd med å bytte til en mindre og billigere aktør, blir du oppringt og tilbudt 20-30% rabatt hos ditt tidligere selskap. De mindre aktørene på markedet har tatt til ordet for at dette ikke er “Fair play”.

imageVi har med stor interesse fulgt med på debatten og ikke minst fått oss en god latter eller to når vi har lest enkelte kommentarer fra leserne. Debatten engasjerer tydeligvis mer enn bare bransjefolk, og det underbygges av at vi denne uken har hatt en vanvittig pågang fra kunder som ønsker å flytte sine forsikringer til oss. Hyggelig!

LES OGSÅ: Nemi Forsikring har ikke samlerabatt – Her er grunnen!

Bransjen i endring
For over 50 år siden hentet kjøpmannen dagligvarene for deg. Går du i dagligvarebutikken i dag, kan du selv plukke varene du trenger og legge dem i handlevognen. Forsikringsbransjen er i ferd med å gjennomgå samme endring som dagligvarebransjen gjorde for flere tiår siden…

Distribusjon av forsikring på nett hvor du selv gjør jobben er både enkelt og kostnadseffektivt, dette gjenspeiles i prisen du betaler.

LES OGSÅ: Slik bytter du forsikringsselskap – enkelt!

At de “fire store” forsikringsselskapene ikke er helt komfortabel med utviklingen kommer ikke som en overraskelse på oss. De små og nye aktørene øker stadig sine markedsandeler, og som en positiv bi-effekt holdes konkurransen oppe, og prisene nede. Dette er bra for deg som forbruker.

Blir enklere å sammenligne forsikring
Nemi Forsikring er et av tre selskap som vil vise sine priser gjennom Finansportalen.no når tjenesten lanseres til våren. De øvrige er Frende og Storebrand. De største forsikringsselskapene lar vente på seg. Først når disse også er med blir det enkelt for deg som forbruker å sammenligne priser på forsikring.

– Jeg tror ikke alle er klar over hvor enkelt det er å bytte forsikringsselskap. Hele prosessenen er automatisert i vår forsikringskalkulator, er kunden fornøyd med prisen kan han fullføre kjøpet direkte i kalkulatoren. Oppsigelse sendes atuomatisk til det gamle forsikringsselskapet og en liten måned senere er han kunde hos oss, det er veldig enkelt og tar kun få minutter, sier Svein M. Bortne, leder av Nemi Nordvest.

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164