Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Konkurranse » Konkurranse: Jakten på Forsikringssvindleren – Dag 7

Konkurranse: Jakten på Forsikringssvindleren – Dag 7

Vi fant leiebilen til Slei P. Somenål i havneområdet i Barcelona. Vi har grunn til å tro at jakten snart vil ta slutt, vi føler oss sikker på at vi klarer å ta ham i dag hvis alle yter sitt beste, det gjelder å være et skritt foran! 
 konkurranse_avsluttet[2]

Konkurransen er avluttet!

 

Gårsdagens beste dusørjeger:

Vi gratulerer Ingeborg Knaevelsrud som tok på seg hovedjobben som kodeknekker for dusørjegerene i går – hvem skulle tro at du ville bli belønnet for å oversette morsekode i 2011? Dusøren sendes i posten med det første :-)

Oppsummering dag 6:   
Av de som tipset oss i går, svarte nesten alle at Slei P. Somenål befant seg i Barcelona. Vi er meget imponert over nivået på våre dusørjegere, og læringskurven deres har vært strålende positiv! Dessverre har Slei P. Somenål nok en gang klart å unnslippe, denne gangen spansk politi. De er ikke kjent for å gå frem med silkehansker, så Hr. Slei P. Somenål skal være glad han unnslapp.

Vi fant leiebilen dumpet ved havnen i Barcelona, og vi har funnet hans overnattingssted. I Leiligheten var det satt frem en laptop til Slei P. Somenåls disposisjon, denne er nå gjennomgått. Vi vet at Slei P. Somenål har leid seg en hurtiggående båt på ubestemt tid. Vi hadde ikke kjennskap til at han var en dreven båtmann. Det er mulig han nå har tenkt å benytte seg av all svømmetreningen han hadde i Molde for noen dager siden, men dette blir selvfølgelig bare spekulasjoner…

Båten er observert i høy fart ut av havneområdet, det er helt tydelig at han har hatt det travelt med å forlate spansk territorialfarvann. Vi har ingen ytterligere opplysninger eller observasjoner på et senere tidspunkt som kan indikere hvor Hr. Slei P. Somenål har tatt (sjø) veien.

profil

 

DAGENS OPPGAVE – DAG 7:

Dagens dusør:
Kroner 1000,- (Les konkurransereglene)

Beskrivelse av oppdraget:
Finn ut hvor Slei P. Somenål befinner seg. 

Det er på det rene at han ikke lengre befinner seg i Barcelona. Vi har lite spor å gå etter i dag, men siden han benytter seg av båt som transportmiddel, har vi stor tro på at vi skal kunne ta ham. Det eneste vi trenger er å få tips på hvor han har tenkt seg, slik at vi kan stå klar i havnen og ta ham når han går i land.

Folkens, det er på tide vi tar ham nå…han har snart latterliggjort oss en hel uke, det begynner å bli flaut!       
  
Dagens tips: 

  • SMS fra Slei P. Somenål: “Jeg drar til et sted jeg lett vil kunne føle meg hjemme. Gult, rødt, tre bein og et hode.”

Del artikkel på Facebook!Konkurransen er avsluttet!

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164