Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Konkurranse » Konkurranse: Jakten på Forsikringssvindleren – Dag 6

Konkurranse: Jakten på Forsikringssvindleren – Dag 6

De fleste av dere fant ut at Victor Lustig var Slei P. Somenål sitt forbilde. En av historiens aller største svindlere, han prøvde å selge Eiffeltårnet i 1925(!). Slei P. Somenål har fulgt i hans fotspor, og blir smartere og mer kryptisk for hver dag som går. Vi trenger din hjelp til å finne ham – mobiliser styrkene! 
 Dagens konkurranse er avsluttet

Gå til neste dag >>

Gårsdagens beste dusørjeger:

Vi gratulerer Kjell Knutsen som ikledde seg lang frakk, solbriller og hatt og fant veien til Eiffeltårnet i Paris – din genialitet vil bli belønnet behørig! Dusøren sendes i posten med det første :-)

Oppsummering dag 5:  
I går hadde Mr. Slei P. Somenål tatt seg turen under fjorden med Eurostar toget fra London til Paris, han befant seg som de aller fleste av dere tipset oss om, i Eiffeltårnet. Vi sendte umiddelbart ut politistyrker til stedet. Samtlige av dem var kommet på toppen, og kunne formelig nesten ta på Slei P. Somenål… men med et så belastet etternavn finnes det alltids løsninger… Vi har fått tak i en video som viser flukten.

Vi har fått opplysninger som tilsier at han har hatt leiebil stående klar, han forsvant i en gul og rød bil i retning sørover. Ingen har så langt kunne rapportere om ytterligere observasjoner.

profil

 

DAGENS OPPGAVE – DAG 6:

Dagens dusør:
Kroner 1000,- (Les konkurransereglene)

Beskrivelse av oppdraget:
Finn ut hvilken by Slei P. Somenål befinner seg i. 

Det er på det rene at han ikke lengre befinner seg i Paris. Det eneste sporet han har etterlatt seg i dag er i form av en SMS, og den gir ikke særlig mye mening. Her trenger vi hjelp av de aller smarteste i dusørjegerkorpset, er du en av dem?    
  
Dagens tips: 

  • SMS fra Slei P. Somenål: “Jeg har kjørt bil hele natten og hørt på musikk, -…* .-* .-.* -.-.* .* .-..* —* –.* .-  Jeg gjør som fuglene om vinteren!”

Del artikkel på Facebook!

Gå til neste dag >>

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164