Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Konkurranse » Konkurranse: Jakten på Forsikringssvindleren – Dag 5

Konkurranse: Jakten på Forsikringssvindleren – Dag 5

En del Facebook-trøbbel forvirret mange av våre dusørjegere i går. Dette benyttet Slei P. Somenål seg av til de grader. Det kan virke som om han har forstått at dere som jakter ham er flink, han har derfor vært svært nøye med å ikke legge igjen for mange spor! Gjør deg klar for den vanskeligste jakten så langt!

konkurranse_avsluttet

Gå til neste dag >>

Gårsdagens beste dusørjeger:

Vi gratulerer May Nilsen som en av de aller raskeste dusørjegere som gav oss riktig tips – Vi liker innstillingen din!

Ditt tips gav oss viktig informasjon, og vi har fått bekreftet at lokasjonen du oppgav var riktig. Dusøren sendes i posten med det første :-)

Jakten er på ingen måte over, vi har enda ikke fått has på Slei P. Somenål.

Oppsummering dag 4
Gårsdagen ble preget av datatrøbbel, facebook hadde store problemer i hele verden. Årsaken er nå funnet: Mr. Slei P. Somenål hadde hacket systemene etter at han fant denne siden og forstod at det var via facebook vi rekrutterte våre dusørjegere. Problemene er nå løst og vi er i stand til å øke styrkene ytterligere, vi har mye å ta igjen!

Problemene skapte fullstendig kaos for oss i etterforskningsledelsen, og selv om det rant inn med tips, hadde vi vår fulle hyre med å tette datatekniske sikkerhetshull for å forhindre at han skal kunne kjøre det samme stuntet en gang til. I alt oppstyret klarte Slei P. Somenål å snike seg forbi flere av våre sikringsposter i London, og han er nå på farten igjen.

Vi har ikke mye å gå på av nye bevis i dag, det virker som om vi har klart å skremme ham. Det var nemlig svært mange som klarte å tipse om riktig sted i går, kanskje han frem til nå har undervurdert dusørjegerkorpset? Dette betyr at dagens oppdrag sannsynligvis blir det vanskeligste av alle hittil, men vi stoler på at en av dere er enda smartere enn Slei P. Somenål?! 

Det er helt tydelig at Mr. Slei P. Somenål ser opp til sitt forbilde, for oss var dette helt ukjent informasjon (les mer i tips-seksjonen). Det er godt mulig at hans forbilde kan være “nøkkelen” for dagens oppdrag, på den annen side…han har lurt oss før!

Jakten på en Forsikringssvindler - profil

 

DAGENS OPPGAVE – DAG 5:

Dagens dusør:
Kroner 1000,- (Les konkurransereglene)

Beskrivelse av oppdraget:
Finn ut hvor Slei P. Somenål befinner seg. 

Det er på det rene at han ikke lengre befinner seg i London. Vi har svært få spor å gå etter i dag, og etterforskningsledelsen vil bli svært imponert om noen som helst av dere er i stand til å finne Slei P. Somenål det kommende døgnet, basert på det lille av informasjon han har etterlatt seg på hotellet.  
  
Dagens tips:

  • Vi tror Slei P. Somenål fortsatt befinner seg i Europa. 
  • I dag har vi mottatt en mail fra Slei P. Somenål: “Jeg kan godt si at klokken er 19:09, men ikke at den er 18:89. Jeg kan si at den er 19:25 og at det er på tide med lustige tanker! Jeg trenger å få oversikt over situasjonen, jeg må opp i høyden! Finner du mitt forbilde, finner du meg…”
  • På hotellet fant vi et utklipp av et kart. Krøllet sammen og vasket i vann. Slei P. Somenål har helt tydlig prøvd å gjøre det vanskelig for oss, men samtidig passet på å gi oss en skjult beskjed. Vi forstår overhode ingenting av dette, og satser på at flere gode hoder tenker bedre enn ett… 

Kart funnet på hotellrommet til Slei P. Somenål

I ultrafiolett belysning ser kartet ut til å inneholde tekst fra Slei P. Somenål. Kanskje noe som kan brukes?

Ultrafiolett belysning - gjør underverker i etterforskingen!

Del artikkel på Facebook

Gå til neste dag >>

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164