Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Konkurranse » Konkurranse: Jakten på Forsikringssvindleren – Dag 4

Konkurranse: Jakten på Forsikringssvindleren – Dag 4

Forvirringen var fullstendig i går, og Slei P. Somenål har gjennom hele dagen sendt oss hånlige tekstmeldinger med innhold vi helst vil skåne dere for…

konkurranse_avsluttet

Dagens konkurranse er avsluttet – Gå til neste dag >>

 

Gårsdagens beste dusørjeger:

Vi gratulerer Jonas Nikolaisen som den beste, og en av de svært få dusørjegere som gav oss riktig tips – Godt jobba!

Ditt tips gav oss viktig informasjon, og vi har fått bekreftet at lokasjonen du oppgav var riktig. Dusøren sendes i posten med det første :-)

Jakten er på ingen måte over, vi har enda ikke fått has på Slei P. Somenål.

Oppsummering av dag 3
Det var ikke mange som klarte å gi riktig tips i dag, dette er vi for å være helt ærlig, litt skuffet over. Stort sett alle hadde klart å finne ut hvilken by Slei P. Somenål befant seg i.

Som vi sa i går: “…vi planlegger en politiaksjon av episke proposjoner. Alt er forberedt ned til minste detalj, det eneste vi mangler er hans posisjon.”

Vi var klar, og mobiliserte en styrke på ikke mindre enn 70 danske polititjenestemenn som var til vår fulle disposisjon. Flausen var imidlertid fullstendig når vi sendte våre styrker til:

Crowne Plaza CopenhagenFeil hotell!

Når Slei P. Somenål fikk nyss i at det var en større politiaksjon på gang, pakket han sine saker og forsvant fra København. Vi rotet så lenge i, og rundt Crown Plaza, at når vi endelig fikk tips på hvor han befant seg, hadde stuepikene rensket rommet – alle ledetråder var bokstavlig talt vasket bort. Hvor han nå befinner seg, er høyst uklart.

Vi har vært så heldig å få innblikk i arbeidsmetodene til de dusørjegerene som fant ham. Vi viderbringer informasjonen i håp om at dette gjør dusørjegerkorpset bedre rustet til dagens jakt.

Gårsdagens kode, 55.6848 12.5648, viste seg å være en kartposisjon. En helt nøyaktig en også – vi ble lurt trill rundt. Går man til http://maps.google.no/ og legger inn koden der, så dukker riktig hotell opp. Slei P. Somenål befant seg på: Hotell Kong Arthur, vi vet nå hvorfor han sjekket inn på Årø med navnet Arthur, og hvorfor han følte seg som en konge…

Vi gir oss ikke i jakten – Vi skal få has på denne sleipe ålen, men ingen har sagt det blir enkelt!   

image26322

 

DAGENS OPPGAVE – DAG 4:

Dagens dusør:
Kroner 1000,- (Les konkurransereglene)

Beskrivelse av oppdraget:
Finn ut hvor Slei P. Somenål befinner seg. Etter gårsdagens fadese vil vi i dag nøye oss med å finne ut hvilken by han befinner seg i. Vi håper at vi klarer å finne ham på en litt mer stillferdig måte i dag.

Vår faste tipser sier hun observerte Slei P. Somenål på Kastrup. Det er på det rene at han ikke lengre befinner seg i Danmark.
  
Dagens tips:

  • Vi tror Slei P. Somenål fortsatt befinner seg i Europa, men at han nå trekkes mot de byene med stor befolkningstetthet som gjør det enkelt å forsvinne i mengden.
  • Vi vet at Slei P. Somenål liker akrobatikk – det er mulig han vil oppsøke steder hvor det holdes spektakulære akrobatiske show.
  • Dagens tekstmelding fra Slei P. Somenål: “Jeg hører på musikk av The Clash, Coldplay, James Newton Howard og Fergie mens jeg gjør meg klar til å besøke en riktig så kjekk kar, Albert, han bor i en trappeoppgang, hall, bod eller noe i den duren…gleder meg!”

Del artikkel på facebook!

Dagens konkurranse er avsluttet – Gå til neste dag >>

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164