Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Konkurranse » Jakten på Forsikringssvindleren – Oppsummering!

Jakten på Forsikringssvindleren – Oppsummering!

I går endte jakten på Forsikringssvindleren. Det var rett og slett rekordmange som tipset oss om at han skulle til Secilia. Vi varslet Italienske myndigheter som satt alle havner i området i alarmberedskap.

Gårsdagens beste dusørjeger:

Vi gratulerer Stein Kato Bendixen som den mest klarsynte av våre dusørjegere. Med din hjelp var vi i stand til å stå klar på kaien når Slei P. Somenål ankom Secilia. Veldig bra jobbet! Vi sender som avtalt dusøren med det første :-)

Oppsummering dag 6:
I går var det ikke en eneste av dusørjegerene som tipset feil, vi var derfor i stand til å endelig kunne få has på Slei P. Somenål. Italienske myndigheter stilte opp med nødvendig politimannskap, og fikk arrestert Forsikringssvindleren når han ankom Palermo i sin leide lystbåt.

Norske og italienske myndigheter jobber med å få  i stand en utlevering av Slei P. Somenål snarest mulig. Slei P. Somenål kan vente seg et oppgjør med det norske rettssystemet når han kommer hjem igjen til moderlandet. Forsikringssvindel straffes hardt, da det ansees å være et samfunnsproblem, vi håper han får lovens strengeste straff for den udåd han har gjort – 6 års fengsel!

Det kan godt være vi i fremtiden vil få flere personer å måtte jakte på. Oppvoksende generasjoner svarte i 2007 på en undersøkelse om forsikringssvindel. Hele 40% av de mellom 15-30 år synes forsikringssvindel er akseptabel adferd(!).

Forsikringssvindel koster forsikringsbransjen mellom 300 og 400 millioner kroner per år. Det er trolig store mørketall. Problemet berører ikke bare forsikringsselskapene men også deres kunder, som selv lider økonomisk fordi urettmessige utbetalinger og ressursbruk knyttet til svindel fører til økte kostnader. Dette gir til syvende og sist til økte forsikringspremier som slår negativt tilbake på hele fellesskapet. 

Takk for innsatsen!
Det har vært et økende engasjement blant dusørjegerene i Jakten på Forsikringssvindleren, det ser vi på et klart stigende antall besvarelser for hver dag som har gått. Det har uten tvil vært morro å stå ansvarlig for denne konkurransen, det har blitt mye latter etterhvert som dusørjegerenes oppfinnsomme tips har tikket inn i mailboksen. Jeg håper dere har hatt det minst like gøy som undertegnede underveis!? :-)

Ville du tatt del i en ny jakt på forsikringssvindleren? Si din mening om konkurransen i kommentarfeltet under – vi setter pris på alle tilbakemeldinger!

Under bringer vi et lite utvalg av alle de kreative besvarelsene vi har fått i løpet av jakten – Enjoy!

Sicilia:

Vi er stadig nærmere og i dag settes alle kluter til. Om Slei P Somenål er stokk halt vites ikke, men når man springer rundt på tre bein bør han være lett å fange. Tre bein er det forresten i flagget til Sicilia så vi tar turen dit og til regionhovedstaden Palermo. Jeg kjenner allerede nå lukten av Slimål’en!
– Hilde Gjøster

Barcelona:

I dag har vi jobbet og studert nøye,
Slik at Slei P. Somenål ikke lenger grensene kan tøye.
I går var han i romantikkens land,
Der han gjemte seg så godt han kan, men i Eifeltårnet fant vi han!

Han kjørte SØR i en gul rask bil,
Kjørte omtrent 103,7 mil
Veien han kjørte var kjent fra før,
der reiser nemlig trekkfuglen Grågås mot sør.
Spania var destinasjonen, landet som er kjent for appelsinproduksjonen.

I bilen dundrer musikken høy,
Det er bandet low som har det gøy.
Til sommeren de i Barcelona spiller, de kommer tilå bli en sikker vinner.

Morsekoden var et puslespill, veldig lett å trakke vill.
Men da vi koden brakk.
slei P Somenål sin plan Sprakk.
I Barcelona gjemmer han seg. Vi må forte oss før han drar i veg.
– Detektiv Anette S Jensen

København:

Mr Slei P. Somenål har som Mr Noname tatt flyet til København der han har sjekket inn inn Crowne Plaza Copenhagen hotell. Jeg anbefaler at dere sender en spaner ned umiddelbart før han koser seg glugg i hjel.
– Kjell Knutsen

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164