Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Forsikring » Slik bytter du forsikringsselskap – enkelt!

Slik bytter du forsikringsselskap – enkelt!

Nemi_nettside

I høst har det vært stort mediafokus på at det kan være mye penger å spare på å bytte forsikringsselskap. Å flytte forsikringene sine høres både tungvindt og tidkrevende ut, er det vits å ta seg bryet med å sjekke? 

Vi har blitt bombardert med artikkler som Spar en månedslønn på forsikringsbytte, Spar 11.000 på å flytte bilforsikringen og Mye og spare på innboforsikring. På tross av stort mediefokus er det faktum at kun 13,4% skiftet skadeforsikringsselskap i 2009, og undersøkelser viser at 50 prosent har beholdt samme hovedselskap i seks år eller mer(!).

Under halvparten av forsikringskundene kjenner flyttereglene
I 2006 ble det iverksatt en lovendring som innebærer at du kan bytte forsikringsselskap på én måneds varsel utenom hovedforfall. Dette betyr at du kan flytte forsikringen når du selv måtte ønske. Har du betalt inn penger frem i tid på forsikringen, vil du få tilbakebetalt pengene, så det er ingen grunn til å la være å bytte.

Kun 45 prosent av forsikringskundene vet at man kan bytte forsikringsselskap når man selv måtte ønske, og det er ikke mangel på artikler rundt emnet som er grunnen til den lave kjennskapen til reglene.

LES OGSÅ: Mest fornøyd med små forsikringsselskap 

Forsikring er et lavinteresseprodukt som virker komplisert og tidkrevende å endre leverandør på, derfor er det nærliggende å tro at det ikke er så mange som prioriterer å sette seg inn i hvilke rettigheter man har. 

Hvor vanskelig, tidkrevende og komplisert er det å bytte forsikringsselskap?
Det er forbløffende enkelt. De fleste forsikringsselskap har som Nemi Forsikring, en kalkulator på sine hjemmesider hvor du enkelt kan beregne pris og bestille direkte på nett. Tar det lang tid? Slettest ikke, hele prosessen er unnagjort på få minutter, og det kan være mye penger å spare!

Nemi Forsikring har laget en forsikingskalkulator som er svært lett å bruke, og man kan sjekke pris uten å måtte legge inn personalia og kontaktinfo.

Siden Nemi Forsikring ikke har samlerabatt er det svært enkelt for deg som kunde å sammenligne pris produkt for produkt, du alltid får opp den lavest mulig prisen Nemi Forsikring kan gi deg – enkelt og greit.

LES OGSÅ: Endelig er vi med i pristester – og vi gjør det bra! 

Ved bytte av forsikringsselskap ordner ditt nye selskap alt det praktiske i forbindelse med bytte, Nemi Forsikring er intet unntak. Når du fullfører kjøpet i vår portal, vil det automatisk sendes ut en oppsigelse til ditt gamle selskap, samt at det sendes garantier og attester i de tilfeller hvor det er nødvendig. 

Hva skal til for å motivere deg til å bytte forsikringsselskap?
Vi vet at pris er hovedmotivasjonsfaktoren for å få kunder til å bytte selskap, i tillegg er det viktig at man føler seg trygg på at den nye forsikringsløsningen ikke gir noe dårligere dekning enn man har fra før.

Status på facebook:Nemi Forsikring - facebookstatus
Nemi Forsikring er prisgunstig, det har blitt bevist ved test i Dine Penger og VG nett tidligere i høst hvor vi ble kåret til vinner. I tillegg har Nemi en vilkårsgaranti til sine kunder:

Hvis du mot formodning skulle finne at bransjenormen ville gitt deg et bedre oppgjør enn våre vilkår gir, vil vi utbetale erstatning som om normen gjelder. 

Trykk på et av bildene i karusellen på toppen av siden, beregn pris og se om det er noe å spare for deg også, det er raskere gjort enn du tror!

Følg oss på: Facebook og Twitter

 

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164