Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Forsikring » Ooopsi – må båten på land?!

Ooopsi – må båten på land?!

Alle som har forsikret båt med kaskodekning opplyste ved tegning sitt forsikringsselskap om båten blir landsatt i vinterhalvåret, eller om båten ligger ute hele året.

BåtforsikringDato for denne klausulen hos oss i Nemi Forsikring er 15. oktober til 20. februar. Andre selskap opererer med andre og evt. også lengre krav, sjekk derfor  hva som står i din avtale! 

Som kunde må du være klar over er at selskapet kan avkorte eller avslå dekning ved skade om båten ligger på vannet, mens den egentlig iht forsikringsavtalen skulle ligget på land.

Budskapet er derfor; sjekk hva som står i avtalen din og ring selskapet ditt for å endre/opplyse  om at båten fortsatt ligger på vannet.

Om båten ligger på land og forsikringsavtalen likevel omfatter at den kan ligge ute, så kan du kontakte selskapet og få endret avtalen motsatt vei. Da sparer du noen kroner!

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164