Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Forsikring » Endelig er vi med i pristester – og vi gjør det bra!

Endelig er vi med i pristester – og vi gjør det bra!

I dag kom siste utgave av Dine Penger, hvor de kjører en pristest på forsikring. Nemi Forsikring kommer svært godt ut. Blant annet kan man lese om Tor Gunnar Johnsen som flyttet fra If til Nemi Forsikring, det sparte han mellom 7 –8000 kroner på!

Det er ikke så lenge siden vi ikke kom med i en pristest – dette resulterte i at vi sendte ut en melding på Twitter og Facebook som så slik ut:

image

Gleden var derfor stor hos oss i Nemi Forsikring over at vi nå har kommet oss med i pristester, og vi merker allerde at forespørslene om forsikringtilbud øker som følge av dette. Vi har tidligere skrevet om at Nemi Forsikring er i sterk vekst, og vi jobber kontinuerlig med å bli bedre kjent i markedet. Å være med på pristester hjelper selvfølgelig på å øke kjennskapen til Nemi Forsikring, og det er vi glad for.

If mener man skal sammenligne på mer enn bare pris…
I samme test kommer If dyrest ut i de aller fleste tilfeller, og Dine Pengers journalist spør Jack Frostad, informasjonsdirektør i If hva årsaken til dette er.

– Vi mener det er riktig å sammenligne selskapene på mer enn bare pris, sier informasjonsdirektør Jack Frostad til Dine Penger.

– If er svært gode på service og skadeoppgjør, noe vi vet er viktig for kunden ved skade. If gir foreløpig oppgjør til 60 prosent av kundene våre innen 24 timer etter skaden, tilføyer han.

Kjære Jack Frostad; i samme åndedrag som du sier dette, skinner det gjennom at det etter din mening er umulig å ha lave priser og god service på samme tid. Vel, nå er det slik at våre medarbeidere i Nemi Forsikring er svært dedikerte, hyggelige og dyktige. Dere skal få lov å ha monopol på høye forsikringspriser, det er helt greit for oss. Men monopol på dyktige medarbeidere har dere ikke, uansett hvor dyre dere enn måtte velge å være!

Det ligger nok strategiske og økonomiske årsaker bak de høye prisene til If, det har i hvert fall ingenting med graden av service å gjøre – helt sikkert!

Sjekk pris her…
Bruk 2 minutter på å sjekke ut hvor mye penger du kan spare på å flytte forsikring til oss.

SJEKK VÅR LAVE PRISER HER!

Siste utgave av Dine Penger kan du kjøpe i butikken, eller du kan lese den forkortede utgaven på nett.

I dag kom vi også med på VGnett – kjempehyggelig!

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164

Kommentarer (8)

 • Øyvind H. Bergesen

  Hei Bjørn-Erik!

  Takk for at du deler din mening med oss!

  IF har i dag 26,8% markedsandel pr. 30.06.2010, som er siste tilgjengelige måling fra FNO. Nemi Forsikring har 0,5% – les mer om dette i et tidligere blogginnlegg her.

  Nemi Forsikring har ikke drevet privat skadeforsikring mer enn knapt 1 år, så å forvente at et forholdsvis lite selskap og organisasjon skulle kunne håndtere en tilsvarende skademengde som det dagens IF gjør, er egentlig ikke en reel sammenligning. Man bemanner etter behov.

  Det jeg ville ha frem i innlegget var at IF ikke kan si at det er graden av service som styrer prisen, men at det snarere er Combined Ratio som er styrende for prisnivået. Et godt eksempel på hvordan dette kunne være forklart, er hvordan Tryg (tidligere TrygVesta) har gjort det. De sier det slik det faktisk er, i stede for å «tåkelegge» slik jeg fikk inntrykk av at Jack Frostad gjorde.

  Det er ingen sammenheng mellom servicegrad og prisnivå på forsikring – de er utelukkende styrt av inntekter vs. kostnader (CR) og resultatkrav fra eiere! Det jobber stort sett hyggelige og faglig dyktige personer i alle forsikringsselskap i Norge, og de yter god service, uansett hvilket prisnivå selskapet den enkelte kunderådgiver representerer. Og ja, det jobber faglig dyktige, engasjerte og flinke ansatte som yter god service i IF også!

 • Bjørn-Erik

  Hei !

  Jeg vil gjerne forsvare Jack Frostads uttalelse. Jeg vil nevne at IF har idag 30% av hele norges privat marked. Hvor på denne statistikken kan du plasere Nemi ? Tror du virkelig Nemi ville hatt like billige priser om dere var i IF sin posisjon her og fikk inn like mange skadesaker som de gjør hver dag ? Ville Nemi klart å håndtere dette på en profesjonell måte ? Og for å presisere hva anonym mener i innlegget over her, IF har over 2000 kontraktfesta avtaler med samarbeidspartnere ( Byggmestere, verksteder m.m.) i hele norge, hvor stiller dere hen her ?

 • Øyvind H. Bergesen

  Hei igjen Anonym!

  Ut fra spørsmålet ditt forstod jeg det slik at du lurer på om vi har samarbeid med forbund/forening for byggmestere?

  Denne avtalen har vi ikke, de har eget selskap. Mer info finner du på deres hjemmesider: http://bmf.wst.no/PortalPublisher/showpage.jsp?URLSiteName=/BMF

  Håper dette var den informasjonen du søkte, i motsatt fall kan du ta kontakt med undertegnede direkte: http://neminordvest.blogspot.com/2010/01/kontakt.html

 • Øyvind H. Bergesen

  Hei Anonym!

  Jeg skal sjekke det opp i morgen og gi deg en tilbakemelding.

  Takk for at du tok deg tid til å gå i dialog med oss, det setter vi pris på!

 • Anonymous

  men hvordan er det med samarbeidspartnere i forholdt til byggmestere osv i landet?

 • Øyvind H. Bergesen

  Tusen hjertelig takk!

  Vi skal fortsette å utfordre markedet, vær trygg! :)

 • Soon to be a billionaire

  Gratulerer med flott resultat! Veldig moro å se at utfordrere kan gi de etablerte tungvekterne konkurranse og sette dem på plass.

  Ønsker dere lykke til videre, fortsett å utfordre og imponere!

  Soon to be a billionaire

 • Soon to be a Billionaire

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.