Informasjon til våre besøkende: Nemi Nordvest er ikke lengre agent for Nemi Forsikring.
Du er her: Hjem » Forsikring » NetCom med svindyr forsikringsløsning

NetCom med svindyr forsikringsløsning

netcom_logo_nett[1] NetCom tilbyr forsikringsløsninger i tilfelle telefonen din blir skadet, stålet eller går tapt.  Vi har tatt en nærmere titt på pris og vilkår i løsningene de tilbyr.

NetCom tilbyr to forsikringsløsninger. NetCom Forsikring og NetCom Active Forsikring, en billig dyr variant og en enda dyrere. For ikke så lenge siden skrev vi et innlegg om Elkjøp sine elektronikkforsikringer, og dette er ikke helt ulikt hva du får kjøpt der. Dette er forsikringsløsninger som er helt unødvendig å kjøpe. Bruk heller pengene dine på noe kjekt!

Pris og egenandel
Den dyreste av løsningene koster 69,- pr. mnd. (828,- pr. år), en forholdsvis dyr forsikring når man ser på verdien av det man faktisk forsikrer. Til sammenligning kan du for samme pris forsikre innbo for over 700.000 kroner. Egenandelen for første skade er ikke så ille, kun 350,- men, har du flere skader innen en periode på 18 mnd. går egenandelen i taket. Har du tre skader er egenandelen hele 1500,- kroner.

Har du én skade første året, vil årspremie og egenandel samlet beløpe seg til kroner 1178,-. Hvor mye kostet mobiltelefonen din sa du?

Katastrofe
Når man skal gå gjennom forsikringene sine, bør man tenke prinsippielt. Du skal sikre deg mot skader som potensiellt kan ødelegge økonomien din om du ikke har forsikring. Vi tviler sterkt på at en ødelagt mobiltelefon er i stand til å ruinere deg, og hvis den er det, bør du heller kjøpe deg en billigere mobiltelefon som du slipper å ha forsikring på.

Etter vår mening bør du unngå å tegne slike forsikringer, de er dyre og verdien på det du forsikrer er for lav til at det er fornuftig. Tenk deg selv; hadde du tegnet full kasko på en bil (skraphaug) som kostet deg 5.000 kroner? Ikke det nei, det hadde ikke vi heller!

NetComs forsikringsløsning putter vi i galant i kategorien “Tøyseforsikring”. Ønsker du å lese mer om forsikringsløsningen fra NetCom, kan du gjøre det her. 

NetCom ikke alene
Det er ikke slik at NetCom er alene i markedet om å tilby dette, de aller fleste telefonselskap tilbyr tilsvarende løsninger. Telenor har tilsvarende løsning, hverken bedre eller verre, men like unyttig.

Er du enig med oss, er dette unødvendig eller ikke? Del din mening i kommentarfeltet, på Twitter, eller Facebook.

*Forsikringsløsningen til NetCom er levert av Codan Forsikring.
*Forsikringslønsingen til Telenor er levert av Tennant Forsikring (Gjensidige)

Kilde: NetCom, Telenor

Om artikkelforfatter

Online marketing

Har jobbet i forsikringsbransjen i en årrekke og har erfaring fra både privat - og bedriftsforsikring. Er den som i all hovedsak skriver på bloggen til Nemi Nordvest.

Antall innlegg : 164

Kommentarer (2)